pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Baking and Pastry 3e : Mastering the Art and Craft Study Guide

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Culinary Institute of America (CIA)  ( 04 / 2013 ) ISBN 9781118712825  |  Büyük boy  |  21,41x27,2x0,61 cm.  |  İngilizce  |  128 Sayfa    |  Türler Dünya Mutfağı

İlgili Ürünler

  • Professional Bread Baking
    Professional Bread Baking
    Hans Welker
  • In the Hands of a Baker
    In the Hands of a Baker
    CIA - The Culinary Institute of America
  • Remarkable Banquet Service
    Remarkable Banquet Service
    Ezra Eichelberger
  • Modern Buffet Presentation
    Modern Buffet Presentation
    Carol Murphy Clyne
  • Remarkable Service: A Guide to Winning and Keeping Customers for Servers, Managers, and Restaurant O
    Remarkable Service: A Guide to Winning and Keeping ...
    CIA - The Culinary Institute of America

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Tartine Bread
    Tartine Bread
    Chad Robertson
  • STOKTAN
    TESLİM
    Meat Cookbook
    Meat Cookbook
  • STOKTAN
    TESLİM
    Toast: Tartines, Open Sandwiches, Bruschetta, Canapes, Artisanal Toasts, and More
    Toast: Tartines, Open Sandwiches, Bruschetta, Canapes, Artisanal ...
    Sabrina Fauda-Role
  • STOKTAN
    TESLİM
    Professional Chef 9e
    Professional Chef 9e
  • STOKTAN
    TESLİM
    Baking and Pastry 3E : Mastering the Art and Craft
    Baking and Pastry 3E : Mastering the Art and Craft
EN YUKARIYA GİT