pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Cuisine and Culture : A History of Food and People

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Wiley  ( 03 / 2011 ) ISBN 9780470403716  |  14,99x22,61x3,05 cm.  |  İngilizce  |  448 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Food Lab : Better Home Cooking Through Science
    Food Lab : Better Home Cooking Through Science
    J. Kenji López-alt
  • STOKTAN
    TESLİM
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Adam Elabd
  • STOKTAN
    TESLİM
    Note-by-Note Cooking : The Future of Food
    Note-by-Note Cooking : The Future of Food
    Hervé This
  • STOKTAN
    TESLİM
    Ferment for Good : Ancient Food for the Modern Gut: Discover the Slowest Kind of Fast Food
    Ferment for Good : Ancient Food for the Modern Gut: Discover ...
    Sharon Flynn
  • STOKTAN
    TESLİM
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Zeynep Delen
Cuisine and Culture için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT