pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Flour Water Salt Yeast : The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 49 - 70 iş günü
Yayıncı Ten Speed Press  ( 10 / 2012 ) ISBN 9781607742739  |  Ciltli  |  Büyük boy  |  21,01x25,6x2,59 cm.  |  İngilizce  |  272 Sayfa    |  Türler Dünya Mutfağı

İlgili Ürünler

  • Elements of Pizza: Unlocking the Secrets to World-Class Pies at Home
    Elements of Pizza: Unlocking the Secrets to World-Class ...
    Ken Forkish

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Tartine Bread
    Tartine Bread
    Chad Robertson
  • STOKTAN
    TESLİM
    Professional Chef 9e
    Professional Chef 9e
  • STOKTAN
    TESLİM
    Vefa
    Vefa's Kitchen
    Vefa Alexiadou
  • STOKTAN
    TESLİM
    China : The Cookbook
    China : The Cookbook
    Kei Lum Chan
EN YUKARIYA GİT