pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Food History : Critical and Primary Sources : 1-4

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 30 - 42 iş günü
Yayıncı Bloomsbury Academic  ( 05 / 2014 ) ISBN 9780857854230  |  Ciltli  |  İngilizce  |  Türler Yemek Kültürü  |  Genel Sosyoloji

İlgili Ürünler

  • Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Jeffrey M. Pilcher
  • Oxford Handbook of Food History
    Oxford Handbook of Food History
    Jeffrey M. Pilcher
  • Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Jeffrey M. Pilcher
  • Oxford Handbook of Food History
    Oxford Handbook of Food History
    Jeffrey M. Pilcher

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    Harold J. McGee
  • STOKTAN
    TESLİM
    Kitchen Mysteries : Revealing the Science of Cooking
    Kitchen Mysteries : Revealing the Science of Cooking
    Herve This
  • STOKTAN
    TESLİM
    Where Chefs Eat : A Guide to Chefs
    Where Chefs Eat : A Guide to Chefs' Favorite Restaurants
    Joe Warwick
  • %25
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Adab-ı Taam : Osmanlıca Adab-ı Muaşeret Kitaplarında Sofra ve Yemek
    Adab-ı Taam : Osmanlıca Adab-ı Muaşeret Kitaplarında Sofra ve ...
    Emin Nedret İşli
  • %25
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Ayaküstü İzmir : Sokak ve Fırın Lezzetleri
    Ayaküstü İzmir : Sokak ve Fırın Lezzetleri
    Nejat Yentürk
EN YUKARIYA GİT