pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Food History : Critical and Primary Sources : 1-4

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 30 - 42 iş günü
Yayıncı Bloomsbury Academic  ( 05 / 2014 ) ISBN 9780857854230  |  Ciltli  |  İngilizce  |  Türler Yemek Kültürü  |  Genel Sosyoloji

İlgili Ürünler

  • Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Jeffrey M. Pilcher
  • Oxford Handbook of Food History
    Oxford Handbook of Food History
    Jeffrey M. Pilcher
  • Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Jeffrey M. Pilcher
  • Oxford Handbook of Food History
    Oxford Handbook of Food History
    Jeffrey M. Pilcher

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    Harold J. McGee
  • STOKTAN
    TESLİM
    Food Lab : Better Home Cooking Through Science
    Food Lab : Better Home Cooking Through Science
    J. Kenji López-alt
  • STOKTAN
    TESLİM
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Adam Elabd
  • STOKTAN
    TESLİM
    Note-by-Note Cooking : The Future of Food
    Note-by-Note Cooking : The Future of Food
    Hervé This
  • STOKTAN
    TESLİM
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Zeynep Delen
EN YUKARIYA GİT