pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Food History Reader : Primary Sources

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 30 - 42 iş günü
Yayıncı Bloomsbury Academic  ( 06 / 2014 ) ISBN 9780857854131  |  18,9x24,61x5 cm.  |  İngilizce  |  544 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • Food and Faith in Christian Culture
    Food and Faith in Christian Culture
    Ken Albala
  • Routledge International Handbook of Food Studies
    Routledge International Handbook of Food Studies
    Ken Albala
  • Beans : A History
    Beans : A History
    Ken Albala
  • Beans
    Beans
    Ken Albala

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    Harold J. McGee
  • STOKTAN
    TESLİM
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Zeynep Delen
  • STOKTAN
    TESLİM
    Wild Fermentation : The Flavor, Nutrition and Craft of Live-Culture Foods
    Wild Fermentation : The Flavor, Nutrition and Craft of Live-Culture ...
    Sandor Ellix Katz
  • STOKTAN
    TESLİM
    World is Your Burger : A Cultural History
    World is Your Burger : A Cultural History
    David Michaels
  • STOKTAN
    TESLİM
    Kitchen Mysteries : Revealing the Science of Cooking
    Kitchen Mysteries : Revealing the Science of Cooking
    Herve This
Food History Reader için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT