pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Food History Reader : Primary Sources

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 30 - 42 iş günü
Yayıncı Bloomsbury Academic  ( 06 / 2014 ) ISBN 9780857854131  |  18,9x24,61x5 cm.  |  İngilizce  |  544 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • Food and Faith in Christian Culture
    Food and Faith in Christian Culture
    Ken Albala
  • Routledge International Handbook of Food Studies
    Routledge International Handbook of Food Studies
    Ken Albala
  • Beans : A History
    Beans : A History
    Ken Albala
  • Beans
    Beans
    Ken Albala

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Anatolia : Adventures in Turkish Cooking
    Anatolia : Adventures in Turkish Cooking
    Somer Sivrioglu
  • %20
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Yemekle Devrialem : Küreselleşme, Kimlik, Teknoloji
    Yemekle Devrialem : Küreselleşme, Kimlik, Teknoloji
    N. Defne Karaosmanoğlu
  • %10
    indirim
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, ...
    Ahmet Uhri
  • STOKTAN
    TESLİM
    Kuruyemiş Ansiklopedisi : Dünden Bugüne
    Kuruyemiş Ansiklopedisi : Dünden Bugüne
    RAŞİT ÇAVAŞ
  • %31
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Ermeni, Musevi, Rum Evlerinde Pişen Yemekler
    Ermeni, Musevi, Rum Evlerinde Pişen Yemekler
    Gülhan Kaya
Food History Reader için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT