pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Food History Reader : Primary Sources

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 30 - 42 iş günü
Yayıncı Bloomsbury Academic  ( 06 / 2014 ) ISBN 9780857854131  |  18,9x24,61x5 cm.  |  İngilizce  |  544 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • STOKTAN
    TESLİM
    Food and Faith in Christian Culture
    Food and Faith in Christian Culture
    Ken Albala
  • Routledge International Handbook of Food Studies
    Routledge International Handbook of Food Studies
    Ken Albala
  • Beans : A History
    Beans : A History
    Ken Albala
  • Beans
    Beans
    Ken Albala

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Science of the Oven : Arts and Traditions of the Table : Perspectives on Culinary History
    Science of the Oven : Arts and Traditions of the Table : Perspectives ...
    Herve This
  • STOKTAN
    TESLİM
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil ...
    Tom Mueller
  • STOKTAN
    TESLİM
    Pastry Chef
    Pastry Chef's Companion: A Comprehnsive Resource Guide for the ...
    Glenn Rinsky
  • STOKTAN
    TESLİM
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Adam Elabd
  • STOKTAN
    TESLİM
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
Food History Reader için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT