pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Food Microbiology 3e : An Introduction

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Taylor and Francis  ( 06 / 2012 ) ISBN 9781555816360  |  Ciltli  |  Büyük boy  |  22,35x26,92x3,3 cm.  |  İngilizce  |  570 Sayfa    |  Türler Kimya-Kimya Müh.

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Principles of Modern Chemistry 8e
    Principles of Modern Chemistry 8e
    David Oxtoby
  • STOKTAN
    TESLİM
    Lehninger Principles of Biochemistry 7E : International Edition
    Lehninger Principles of Biochemistry 7E : International Edition ...
    David L. Nelson
  • STOKTAN
    TESLİM
    Felder
    Felder's Elementary Principles of Chemical Processes 4e GE
    Richard M. Felder
  • STOKTAN
    TESLİM
    Introduction to Chemical Engineering Thermodynamics 7e [Revised edition]
    Introduction to Chemical Engineering Thermodynamics 7e [Revised ...
    J. M. Smith
  • STOKTAN
    TESLİM
    Textbook of Biochemistry with Clinical Correlations 7E
    Textbook of Biochemistry with Clinical Correlations 7E
    Thomas M. Devlin
Food Microbiology için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT