pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Food Supply Chain Management: issues for the hospitality and retail sectors

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Academic Press  ( 09 / 2001 ) ISBN 9780750647625  |  18,8x24,41x2,21 cm.  |  İngilizce  |  360 Sayfa    |  Türler Dünya Mutfağı

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    5 Ingredients : Quick and Easy Food
    5 Ingredients : Quick and Easy Food
    Jamie Oliver
  • STOKTAN
    TESLİM
    Professional Chef 9e
    Professional Chef 9e
  • STOKTAN
    TESLİM
    Tartine Bread
    Tartine Bread
    Chad Robertson
  • STOKTAN
    TESLİM
    Baking and Pastry 3E : Mastering the Art and Craft
    Baking and Pastry 3E : Mastering the Art and Craft
  • STOKTAN
    TESLİM
    Pana Chocolate, the Recipes : Raw, Organic, Handmade, Vegan
    Pana Chocolate, the Recipes : Raw, Organic, Handmade, Vegan
    Pana Barbounis
EN YUKARIYA GİT