pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Hospitality Leadership Lessons in French Gastronomy : The Story of Guy and Franck Savoy

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 65 - 45 iş günü
Yayıncı AuthorHouse  ( 01 / 2012 ) ISBN 9781468541090  |  15,24x22,61x1,27 cm.  |  İngilizce  |  152 Sayfa    |  Türler Dünya Mutfağı

İlgili Ürünler

  • Kennedys : America
    Kennedys : America's Emerald Kings: A Five-Generation ...
    Thomas Maier
  • STOKTAN
    TESLİM
    Masters of Sex : The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson
    Masters of Sex : The Life and Times of William Masters ...
    Thomas Maier

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Tartine Bread
    Tartine Bread
    Chad Robertson
  • STOKTAN
    TESLİM
    Ranch at Live Oak Cookbook : Delicious Dishes from California
    Ranch at Live Oak Cookbook : Delicious Dishes from California's ...
    Alex Glasscock
  • STOKTAN
    TESLİM
    Bowls! : Recipes and Inspirations for Healthy One-Dish Meals
    Bowls! : Recipes and Inspirations for Healthy One-Dish Meals
    Molly Watson
  • STOKTAN
    TESLİM
    Umami : The Fifth Taste
    Umami : The Fifth Taste
    Nobuyuki Matsuhisa
  • STOKTAN
    TESLİM
    Patisserie : Mastering the Fundamentals of French Pastry
    Patisserie : Mastering the Fundamentals of French Pastry
    Christophe Felder
EN YUKARIYA GİT