pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Introduction to Food Toxicology (Food Science and Technology)

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Academic Press  ( 07 / 2009 ) ISBN 9780123742865  |  Ciltli  |  19,56x23,37x2,29 cm.  |  İngilizce  |  320 Sayfa    |  Türler Dünya Mutfağı

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Professional Chef 9e
    Professional Chef 9e
  • STOKTAN
    TESLİM
    5 Ingredients : Quick and Easy Food
    5 Ingredients : Quick and Easy Food
    Jamie Oliver
  • STOKTAN
    TESLİM
    Modern French Pastry
    Modern French Pastry
    Cheryl Wakerhauser
  • STOKTAN
    TESLİM
    Tartine Bread
    Tartine Bread
    Chad Robertson
  • STOKTAN
    TESLİM
    Baking and Pastry 3E : Mastering the Art and Craft
    Baking and Pastry 3E : Mastering the Art and Craft
Introduction to Food Toxicology için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT