pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

McGee on Food and Cooking : An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Hodder & Stoughton  ( 11 / 2004 ) ISBN 9780340831496  |  Ciltli  |  16,21x23,6x6,4 cm.  |  İngilizce  |  896 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen ...
    Harold J. McGee
  • STOKTAN
    TESLİM
    Keys to Good Cooking : A Guide to Making the Best of Foods and Recipes
    Keys to Good Cooking : A Guide to Making the Best of ...
    Harold J. McGee

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Food Lab : Better Home Cooking Through Science
    Food Lab : Better Home Cooking Through Science
    J. Kenji López-alt
  • STOKTAN
    TESLİM
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Adam Elabd
  • STOKTAN
    TESLİM
    Note-by-Note Cooking : The Future of Food
    Note-by-Note Cooking : The Future of Food
    Hervé This
  • STOKTAN
    TESLİM
    Ferment for Good : Ancient Food for the Modern Gut: Discover the Slowest Kind of Fast Food
    Ferment for Good : Ancient Food for the Modern Gut: Discover ...
    Sharon Flynn
  • STOKTAN
    TESLİM
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Zeynep Delen
EN YUKARIYA GİT