pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Milk Proteins: From Expression to Food (Food Science and Technology)

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Academic Press  ( 11 / 2008 ) ISBN 9780123740397  |  Ciltli  |  19,56x24,89x3,05 cm.  |  İngilizce  |  552 Sayfa    |  Türler Dünya Mutfağı

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Professional Chef 9e
    Professional Chef 9e
  • STOKTAN
    TESLİM
    5 Ingredients : Quick and Easy Food
    5 Ingredients : Quick and Easy Food
    Jamie Oliver
  • STOKTAN
    TESLİM
    Modern French Pastry
    Modern French Pastry
    Cheryl Wakerhauser
  • STOKTAN
    TESLİM
    Tartine Bread
    Tartine Bread
    Chad Robertson
  • STOKTAN
    TESLİM
    Baking and Pastry 3E : Mastering the Art and Craft
    Baking and Pastry 3E : Mastering the Art and Craft
EN YUKARIYA GİT