pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Molecular Gastronomy at Home : Taking Culinary Physics Out of the Lab and Into Your Kitchen

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 65 - 45 iş günü
Yayıncı Firefly Books   ( 09 / 2013 ) ISBN 9781770852013  |  Ciltli  |  Büyük boy  |  20,83x22,1x2,54 cm.  |  İngilizce  |  240 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    Harold J. McGee
  • STOKTAN
    TESLİM
    Mary Berry
    Mary Berry's Baking Bible
    Mary Berry
  • %15
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Ekşi Mayalı Ekmekler
    Ekşi Mayalı Ekmekler
    Hakan Doğan
  • %25
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Jean Anthelme Brillat Savarin
  • Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
EN YUKARIYA GİT