pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Molecular Gastronomy at Home : Taking Culinary Physics Out of the Lab and Into Your Kitchen

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 65 - 45 iş günü
Yayıncı Firefly Books   ( 09 / 2013 ) ISBN 9781770852013  |  Ciltli  |  Büyük boy  |  20,83x22,1x2,54 cm.  |  İngilizce  |  240 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Modernist Cuisine : The Art and Science of Cooking
    Modernist Cuisine : The Art and Science of Cooking
    Nathan Myhrvold
  • STOKTAN
    TESLİM
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil ...
    Tom Mueller
  • %26
    indirim
    İstanbul Rumlarından Yemek Tarifleri : Masal Yıllarımın Mutfağı
    İstanbul Rumlarından Yemek Tarifleri : Masal Yıllarımın Mutfağı ...
    Sula Bozis
  • %10
    indirim
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, ...
    Ahmet Uhri
  • STOKTAN
    TESLİM
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
EN YUKARIYA GİT