pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Note-By-Note Cooking : The Future of Food

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Columbia University Press  ( 11 / 2014 ) ISBN 9780231164863  |  Ciltli  |  15,19 x 20,29 cm  |  İngilizce  |  272 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü  |  Popüler Bilim

İlgili Ürünler

  • STOKTAN
    TESLİM
    Kitchen Mysteries : Revealing the Science of Cooking
    Kitchen Mysteries : Revealing the Science of Cooking ...
    Herve This
  • STOKTAN
    TESLİM
    Molecular Gastronomy : Exploring the Science of Flavor
    Molecular Gastronomy : Exploring the Science of Flavor ...
    Herve This
  • Building a Meal : From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
    Building a Meal : From Molecular Gastronomy to Culinary ...
    Herve This
  • Molecular Gastronomy : Exploring the Science of Flavor
    Molecular Gastronomy : Exploring the Science of Flavor ...
    Herve This
  • Science of the Oven : Arts and Traditions of the Table : Perspectives on Culinary History
    Science of the Oven : Arts and Traditions of the Table ...
    Herve This

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Mary Berry
    Mary Berry's Baking Bible
    Mary Berry
  • STOKTAN
    TESLİM
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    Harold J. McGee
  • YENİ
    %26
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, ...
    Ahmet Uhri
  • Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
EN YUKARIYA GİT