pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Note-By-Note Cooking : The Future of Food

Fiyatı: 24,95 $  |  95,42 TL
STOKTAN TESLİM!
  • ÜRÜNÜN BULUNDUĞU ŞUBELERİMİZ
MOTOR KURYE İLE TESLİM
Bu üründe kargo ücretsiz...
Yayıncı Columbia University Press  ( 11 / 2014 ) ISBN 9780231164863  |  Ciltli  |  15,19 x 20,29 cm  |  İngilizce  |  272 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü  |  Popüler Bilim

İlgili Ürünler

  • STOKTAN
    TESLİM
    Cooking : The Quintessential Art
    Cooking : The Quintessential Art
    Herve This
  • Science of the Oven
    Science of the Oven
    Herve This
  • Building a Meal : From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
    Building a Meal : From Molecular Gastronomy to Culinary ...
    Herve This
  • Molecular Gastronomy : Exploring the Science of Flavor
    Molecular Gastronomy : Exploring the Science of Flavor ...
    Herve This
  • Science of the Oven (Arts & Traditions of the Table : Perspectives on Culinary History)
    Science of the Oven (Arts & Traditions of the Table ...
    Herve This

Bu türde çok satanlar

  • %15
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Soframız Nur Hanemiz Mamur
    Soframız Nur Hanemiz Mamur
    Suraiya Faroqhi
  • %14
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Açık Mutfak
    Açık Mutfak
    Ece Zaim
  • %25
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Jean Anthelme Brillat Savarin
  • %10
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    İnsanlığın Yeme Tarihi
    İnsanlığın Yeme Tarihi
    Tom Standage
  • Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
EN YUKARIYA GİT