pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Oxford Handbook of Food History

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Oxford University Press  ( 11 / 2012 ) ISBN 9780199729937  |  Ciltli  |  17,53x25,65x4,32 cm.  |  İngilizce  |  536 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • Food History : Critical and Primary Sources : 1-4
    Food History : Critical and Primary Sources : 1-4
    Jeffrey M. Pilcher
  • Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Jeffrey M. Pilcher
  • Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Jeffrey M. Pilcher

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    Harold J. McGee
  • STOKTAN
    TESLİM
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Zeynep Delen
  • STOKTAN
    TESLİM
    Wild Fermentation : The Flavor, Nutrition and Craft of Live-Culture Foods
    Wild Fermentation : The Flavor, Nutrition and Craft of Live-Culture ...
    Sandor Ellix Katz
  • STOKTAN
    TESLİM
    Vegan in 15 : Quick and easy recipes to help you go vegan and feel great again
    Vegan in 15 : Quick and easy recipes to help you go vegan and ...
    Kate Ford
  • STOKTAN
    TESLİM
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Adam Elabd
EN YUKARIYA GİT