pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Oxford Handbook of Food History

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Oxford University Press  ( 11 / 2012 ) ISBN 9780199729937  |  Ciltli  |  17,53x25,65x4,32 cm.  |  İngilizce  |  536 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • Food History : Critical and Primary Sources : 1-4
    Food History : Critical and Primary Sources : 1-4
    Jeffrey M. Pilcher
  • Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Jeffrey M. Pilcher
  • Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Jeffrey M. Pilcher

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Mugaritz : A Natural Science of Cooking
    Mugaritz : A Natural Science of Cooking
    Andoni Luis Aduriz
  • STOKTAN
    TESLİM
    Anatolia : Adventures in Turkish Cooking
    Anatolia : Adventures in Turkish Cooking
    Somer Sivrioglu
  • %10
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, ...
    Ahmet Uhri
  • STOKTAN
    TESLİM
    Kuruyemiş Ansiklopedisi : Dünden Bugüne
    Kuruyemiş Ansiklopedisi : Dünden Bugüne
    RAŞİT ÇAVAŞ
  • %31
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Ermeni, Musevi, Rum Evlerinde Pişen Yemekler
    Ermeni, Musevi, Rum Evlerinde Pişen Yemekler
    Gülhan Kaya
Oxford Handbook of Food History için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT