pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Oxford Handbook of Food History

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Oxford University Press  ( 11 / 2012 ) ISBN 9780199729937  |  Ciltli  |  17,53x25,65x4,32 cm.  |  İngilizce  |  536 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • Food History : Critical and Primary Sources : 1-4
    Food History : Critical and Primary Sources : 1-4
    Jeffrey M. Pilcher
  • Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Jeffrey M. Pilcher
  • Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Planet Taco: A Global History of Mexican Food
    Jeffrey M. Pilcher

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil ...
    Tom Mueller
  • STOKTAN
    TESLİM
    Pastry Chef
    Pastry Chef's Companion: A Comprehnsive Resource Guide for the ...
    Glenn Rinsky
  • STOKTAN
    TESLİM
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Adam Elabd
  • %10
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, ...
    Ahmet Uhri
  • STOKTAN
    TESLİM
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
EN YUKARIYA GİT