pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Patisserie: A Masterclass in Classic and Contemporary Patisserie

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 65 - 45 iş günü
Yayıncı Jacqui Small  ( 05 / 2014 ) ISBN 9781909342217  |  Ciltli  |  Büyük boy  |  22x27,2x3,4 cm.  |  İngilizce  |  344 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • Couture Chocolate : A Masterclass in Chocolate
    Couture Chocolate : A Masterclass in Chocolate
    William Curley

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Science of the Oven : Arts and Traditions of the Table : Perspectives on Culinary History
    Science of the Oven : Arts and Traditions of the Table : Perspectives ...
    Herve This
  • STOKTAN
    TESLİM
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil ...
    Tom Mueller
  • STOKTAN
    TESLİM
    Pastry Chef
    Pastry Chef's Companion: A Comprehnsive Resource Guide for the ...
    Glenn Rinsky
  • STOKTAN
    TESLİM
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Adam Elabd
  • STOKTAN
    TESLİM
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
EN YUKARIYA GİT