pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Patisserie : Mastering the Fundamentals of French Pastry

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 49 - 70 iş günü
Yayıncı Rizzoli  ( 02 / 2013 ) ISBN 9780847839629  |  Ciltli  |  19,81x25,65x5,84 cm.  |  İngilizce  |  800 Sayfa    |  Türler Dünya Mutfağı

İlgili Ürünler

  • Gateaux : 150 Large and Small Cakes
    Gateaux : 150 Large and Small Cakes
    Christophe Felder

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Professional Chef 9e
    Professional Chef 9e
  • STOKTAN
    TESLİM
    Tartine Bread
    Tartine Bread
    Chad Robertson
  • STOKTAN
    TESLİM
    Encyclopedia of Chocolate
    Encyclopedia of Chocolate
    Frederic Bau
  • STOKTAN
    TESLİM
    Baking and Pastry 3E : Mastering the Art and Craft
    Baking and Pastry 3E : Mastering the Art and Craft
  • STOKTAN
    TESLİM
    Bake from Scratch 2 : Artisan Recipes for the Home Baker
    Bake from Scratch 2 : Artisan Recipes for the Home Baker
    Brian Hart Hoffman
EN YUKARIYA GİT