pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Patisserie : Mastering the Fundamentals of French Pastry

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 49 - 70 iş günü
Yayıncı Rizzoli  ( 02 / 2013 ) ISBN 9780847839629  |  Ciltli  |  19,81x25,65x5,84 cm.  |  İngilizce  |  800 Sayfa    |  Türler Dünya Mutfağı

İlgili Ürünler

  • Gateaux : 150 Large and Small Cakes
    Gateaux : 150 Large and Small Cakes
    Christophe Felder

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Advanced Professional Pastry Chef : Advanced Baking and Pastry Techniques
    Advanced Professional Pastry Chef : Advanced Baking and Pastry ...
    Bo Friberg
  • STOKTAN
    TESLİM
    Magnetli Tarifler : Kurabiye
    Magnetli Tarifler : Kurabiye
    Carla Bardi
  • STOKTAN
    TESLİM
    Minimalist Baker
    Minimalist Baker's Everyday Cooking: 101 Entirely Plant-Based, ...
    Dana Shultz
  • %14
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Küçük Tabaklar Büyük Tatlar
    Küçük Tabaklar Büyük Tatlar
    Dilistan Çilingiroğlu Shipman
  • %35
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Reca
    Reca'nın Mutfağı
    Reca Deşilton
EN YUKARIYA GİT