Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Mutfak, yiyecek ve içecek hizmeti sunan isletmelerde en fazla emek harcanan bölümdür. Bununla birlikte, kalifiye işgören çalıştırılması mutlaka gerekli olan bölümlerin basında gelmektedir. Yiyecek üretiminde görev alan işgören belirli vasıflara sahip değil ise, isletmenin en doğal hedefi olan kârlılık ve verimlilikten söz edilmesi mümkün değildir. Mutfakta istihdam edilen işgörenlerin mesleki bilgileri ve eğitim durumları, gelişmelere ve değişimlere uyum sağlayabilmeleri oranında başarıyı ve kârı getirecektir.
Bu kitap, kişisel ve sektörel deneyimlerimin yanında, yerli ve yabancı literatür taranarak oluşturulmuştur. Amacımız, yiyecek-içecek hizmetleri konusuna ilgisi olan, turizm eğitiminde ve mutfak departmanında faaliyet gösteren meslektaşlara, işgörenlere ve öğrencilere faydalı olabilmektir.
Bu kitap oluşturulurken İKMEP ile uyumlu olmasına öncelikle özen gösterilmiştir. Sİ
Bu türde çok satanlar
-
STOKTAN
TESLİM
Meze : Ege ve Akdeniz Sofralarından 100 Nefis Tarif
Gülhan Kaya
-
STOKTAN
TESLİM
Hazır Alma Kendin Yap
Hülya Erol
-
STOKTAN
TESLİM
Kakao Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Bilimi ve Teknolojisi
Özlem Tokuşoğlu
-
STOKTAN
TESLİM
Adım Adım 62 Çorba
Burak Aziz Sürük
-
STOKTAN
TESLİM
Vegan Yemek Tarifleri : For Dummies
Alexandra Jamieson