pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Preserving : Conserving, Salting, Smoking, Pickling

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Phaidon  ( 09 / 2015 ) ISBN 9780714869520  |  Ciltli  |  15,6x22x2,79 cm.  |  İngilizce  |  336 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • I Know How to Cook
    I Know How to Cook
    Ginette Mathiot
  • Art of French Baking
    Art of French Baking
    Ginette Mathiot
  • France : The Cookbook
    France : The Cookbook
    Ginette Mathiot

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Anatolia : Adventures in Turkish Cooking
    Anatolia : Adventures in Turkish Cooking
    Somer Sivrioglu
  • STOKTAN
    TESLİM
    Kuruyemiş Ansiklopedisi : Dünden Bugüne
    Kuruyemiş Ansiklopedisi : Dünden Bugüne
    RAŞİT ÇAVAŞ
  • %20
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Yemekle Devrialem : Küreselleşme, Kimlik, Teknoloji
    Yemekle Devrialem : Küreselleşme, Kimlik, Teknoloji
    N. Defne Karaosmanoğlu
  • %10
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, ...
    Ahmet Uhri
  • %31
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Ermeni, Musevi, Rum Evlerinde Pişen Yemekler
    Ermeni, Musevi, Rum Evlerinde Pişen Yemekler
    Gülhan Kaya
EN YUKARIYA GİT