pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Routledge International Handbook of Food Studies

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Routledge  ( 12 / 2013 ) ISBN 9781138019492  |  17,2x24x2,59 cm.  |  İngilizce  |  424 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü  |  Genel Sosyoloji

İlgili Ürünler

  • STOKTAN
    TESLİM
    Food and Faith in Christian Culture
    Food and Faith in Christian Culture
    Ken Albala
  • Food History Reader : Primary Sources
    Food History Reader : Primary Sources
    Ken Albala
  • Beans : A History
    Beans : A History
    Ken Albala
  • Food History Reader: Primary Sources
    Food History Reader: Primary Sources
    Ken Albala

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    Harold J. McGee
  • STOKTAN
    TESLİM
    Mary Berry
    Mary Berry's Baking Bible
    Mary Berry
  • %15
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Ekşi Mayalı Ekmekler
    Ekşi Mayalı Ekmekler
    Hakan Doğan
  • %25
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Jean Anthelme Brillat Savarin
  • Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
EN YUKARIYA GİT