pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Routledge International Handbook of Food Studies

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Routledge  ( 12 / 2013 ) ISBN 9781138019492  |  17,2x24x2,59 cm.  |  İngilizce  |  424 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü  |  Genel Sosyoloji

İlgili Ürünler

  • Food and Faith in Christian Culture
    Food and Faith in Christian Culture
    Ken Albala
  • Food History Reader : Primary Sources
    Food History Reader : Primary Sources
    Ken Albala
  • Beans : A History
    Beans : A History
    Ken Albala
  • Food History Reader: Primary Sources
    Food History Reader: Primary Sources
    Ken Albala
  • Beans
    Beans
    Ken Albala

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Kitchen Mysteries : Revealing the Science of Cooking
    Kitchen Mysteries : Revealing the Science of Cooking
    Herve This
  • STOKTAN
    TESLİM
    Where Chefs Eat : A Guide to Chefs
    Where Chefs Eat : A Guide to Chefs' Favorite Restaurants
    Joe Warwick
  • %20
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Fenni-i Tabahat : Aşçılık Bilimi 1921-1923
    Fenni-i Tabahat : Aşçılık Bilimi 1921-1923
    Mehmet Reşad
  • %26
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Mutfaktaki Yaban : Anadolu
    Mutfaktaki Yaban : Anadolu'nun Yenen Otları
    Tijen İnaltong
  • %25
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Ayaküstü İzmir : Sokak ve Fırın Lezzetleri
    Ayaküstü İzmir : Sokak ve Fırın Lezzetleri
    Nejat Yentürk
EN YUKARIYA GİT