pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Routledge International Handbook of Food Studies

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Routledge  ( 12 / 2013 ) ISBN 9781138019492  |  17,2x24x2,59 cm.  |  İngilizce  |  424 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü  |  Genel Sosyoloji

İlgili Ürünler

  • STOKTAN
    TESLİM
    Food and Faith in Christian Culture
    Food and Faith in Christian Culture
    Ken Albala
  • Food History Reader : Primary Sources
    Food History Reader : Primary Sources
    Ken Albala
  • Beans : A History
    Beans : A History
    Ken Albala
  • Food History Reader: Primary Sources
    Food History Reader: Primary Sources
    Ken Albala

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Mary Berry
    Mary Berry's Baking Bible
    Mary Berry
  • Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
  • %25
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Jean Anthelme Brillat Savarin
  • %10
    indirim
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, ...
    Ahmet Uhri
  • %15
    indirim
    Ekşi Mayalı Ekmekler
    Ekşi Mayalı Ekmekler
    Hakan Doğan
EN YUKARIYA GİT