pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Routledge International Handbook of Food Studies

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Routledge  ( 12 / 2013 ) ISBN 9781138019492  |  17,2x24x2,59 cm.  |  İngilizce  |  424 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü  |  Genel Sosyoloji

İlgili Ürünler

  • STOKTAN
    TESLİM
    Food and Faith in Christian Culture
    Food and Faith in Christian Culture
    Ken Albala
  • Food History Reader : Primary Sources
    Food History Reader : Primary Sources
    Ken Albala
  • Beans : A History
    Beans : A History
    Ken Albala
  • Food History Reader: Primary Sources
    Food History Reader: Primary Sources
    Ken Albala
  • Beans
    Beans
    Ken Albala

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Science of the Oven : Arts and Traditions of the Table : Perspectives on Culinary History
    Science of the Oven : Arts and Traditions of the Table : Perspectives ...
    Herve This
  • STOKTAN
    TESLİM
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil ...
    Tom Mueller
  • STOKTAN
    TESLİM
    Pastry Chef
    Pastry Chef's Companion: A Comprehnsive Resource Guide for the ...
    Glenn Rinsky
  • STOKTAN
    TESLİM
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Adam Elabd
  • STOKTAN
    TESLİM
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
EN YUKARIYA GİT