pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Science of Ice Cream 2E

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 49 - 70 iş günü
Yayıncı Royal Society of Chemistry-RSC  ( 05 / 2012 ) ISBN 9781849731270  |  Ciltli  |  15,39x23,01x2,01 cm.  |  İngilizce  |  224 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü  |  Kimya-Kimya Müh.

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Mugaritz : A Natural Science of Cooking
    Mugaritz : A Natural Science of Cooking
    Andoni Luis Aduriz
  • STOKTAN
    TESLİM
    Anatolia : Adventures in Turkish Cooking
    Anatolia : Adventures in Turkish Cooking
    Somer Sivrioglu
  • %10
    indirim
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, ...
    Ahmet Uhri
  • STOKTAN
    TESLİM
    Kuruyemiş Ansiklopedisi : Dünden Bugüne
    Kuruyemiş Ansiklopedisi : Dünden Bugüne
    RAŞİT ÇAVAŞ
  • %31
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Ermeni, Musevi, Rum Evlerinde Pişen Yemekler
    Ermeni, Musevi, Rum Evlerinde Pişen Yemekler
    Gülhan Kaya
Science of Ice Cream için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT