pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Science of Ice Cream 2E

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 49 - 70 iş günü
Yayıncı Royal Society of Chemistry-RSC  ( 05 / 2012 ) ISBN 9781849731270  |  Ciltli  |  15,39x23,01x2,01 cm.  |  İngilizce  |  224 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü  |  Kimya-Kimya Müh.

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    Harold J. McGee
  • STOKTAN
    TESLİM
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Zeynep Delen
  • STOKTAN
    TESLİM
    Wild Fermentation : The Flavor, Nutrition and Craft of Live-Culture Foods
    Wild Fermentation : The Flavor, Nutrition and Craft of Live-Culture ...
    Sandor Ellix Katz
  • STOKTAN
    TESLİM
    World is Your Burger : A Cultural History
    World is Your Burger : A Cultural History
    David Michaels
  • STOKTAN
    TESLİM
    Cuisine and Empire : Cooking in World History
    Cuisine and Empire : Cooking in World History
    Rachel Laudan
Science of Ice Cream için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT