pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Science of Ice Cream 2E

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 49 - 70 iş günü
Yayıncı Royal Society of Chemistry-Rsc  ( 05 / 2012 ) ISBN 9781849731270  |  Ciltli  |  15,39x23,01x2,01 cm.  |  İngilizce  |  224 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü  |  Kimya-Kimya Müh.

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Modernist Cuisine : The Art and Science of Cooking
    Modernist Cuisine : The Art and Science of Cooking
    Nathan Myhrvold
  • STOKTAN
    TESLİM
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil ...
    Tom Mueller
  • %26
    indirim
    İstanbul Rumlarından Yemek Tarifleri : Masal Yıllarımın Mutfağı
    İstanbul Rumlarından Yemek Tarifleri : Masal Yıllarımın Mutfağı ...
    Sula Bozis
  • %24
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Mutfaktarih : Yemeğin Politik Serüvenleri
    Mutfaktarih : Yemeğin Politik Serüvenleri
    BURAK ONARAN
  • STOKTAN
    TESLİM
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
Science of Ice Cream için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT