pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Science of Ice Cream 2E

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 49 - 70 iş günü
Yayıncı Royal Society of Chemistry-Rsc  ( 05 / 2012 ) ISBN 9781849731270  |  Ciltli  |  15,39x23,01x2,01 cm.  |  İngilizce  |  224 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü  |  Kimya-Kimya Müh.

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    Harold J. McGee
  • STOKTAN
    TESLİM
    Mary Berry
    Mary Berry's Baking Bible
    Mary Berry
  • %15
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Ekşi Mayalı Ekmekler
    Ekşi Mayalı Ekmekler
    Hakan Doğan
  • %25
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Jean Anthelme Brillat Savarin
  • Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
Science of Ice Cream için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT