pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Science of the Oven : Arts and Traditions of the Table : Perspectives on Culinary History

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Columbia University Press  ( 08 / 2012 ) ISBN 9780231147071  |  14,22 x 19,56 cm  |  İngilizce  |  216 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü  |  Popüler Bilim

İlgili Ürünler

  • STOKTAN
    TESLİM
    Cooking : The Quintessential Art
    Cooking : The Quintessential Art
    Herve This
  • Building a Meal : From Molecular Gastronomy to Culinary Constructivism
    Building a Meal : From Molecular Gastronomy to Culinary ...
    Herve This
  • Molecular Gastronomy : Exploring the Science of Flavor
    Molecular Gastronomy : Exploring the Science of Flavor ...
    Herve This
  • Note-By-Note Cooking : The Future of Food
    Note-By-Note Cooking : The Future of Food
    Herve This

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Modernist Cuisine : The Art and Science of Cooking
    Modernist Cuisine : The Art and Science of Cooking
    Nathan Myhrvold
  • STOKTAN
    TESLİM
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil ...
    Tom Mueller
  • %24
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Mutfaktarih : Yemeğin Politik Serüvenleri
    Mutfaktarih : Yemeğin Politik Serüvenleri
    BURAK ONARAN
  • %10
    indirim
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, ...
    Ahmet Uhri
  • STOKTAN
    TESLİM
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
Science of the Oven için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT