pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Tasting French Terroir : The History of an Idea (California Studies in Food and Culture)

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı California University Press  ( 04 / 2015 ) ISBN 9780520277519  |  15,01x24,99x1,5 cm.  |  İngilizce  |  248 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Science of the Oven : Arts and Traditions of the Table : Perspectives on Culinary History
    Science of the Oven : Arts and Traditions of the Table : Perspectives ...
    Herve This
  • STOKTAN
    TESLİM
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil ...
    Tom Mueller
  • STOKTAN
    TESLİM
    Pastry Chef
    Pastry Chef's Companion: A Comprehnsive Resource Guide for the ...
    Glenn Rinsky
  • STOKTAN
    TESLİM
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Adam Elabd
  • STOKTAN
    TESLİM
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
EN YUKARIYA GİT