pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Tasting French Terroir : The History of an Idea (California Studies in Food and Culture)

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı California University Press  ( 04 / 2015 ) ISBN 9780520277519  |  15,01x24,99x1,5 cm.  |  İngilizce  |  248 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    Harold J. McGee
  • STOKTAN
    TESLİM
    Kitchen Confidential : Insider
    Kitchen Confidential : Insider's Edition
    Anthony Bourdain
  • STOKTAN
    TESLİM
    Mary Berry
    Mary Berry's Baking Bible
    Mary Berry
  • %25
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Jean Anthelme Brillat Savarin
  • Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
EN YUKARIYA GİT