pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Tasting French Terroir : The History of an Idea (California Studies in Food and Culture)

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı California University Press  ( 04 / 2015 ) ISBN 9780520277519  |  15,01x24,99x1,5 cm.  |  İngilizce  |  248 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
    Harold J. McGee
  • STOKTAN
    TESLİM
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
    Zeynep Delen
  • STOKTAN
    TESLİM
    World is Your Burger : A Cultural History
    World is Your Burger : A Cultural History
    David Michaels
  • STOKTAN
    TESLİM
    Wild Fermentation : The Flavor, Nutrition and Craft of Live-Culture Foods
    Wild Fermentation : The Flavor, Nutrition and Craft of Live-Culture ...
    Sandor Ellix Katz
  • STOKTAN
    TESLİM
    Kitchen Mysteries : Revealing the Science of Cooking
    Kitchen Mysteries : Revealing the Science of Cooking
    Herve This
EN YUKARIYA GİT