pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Uluslararası Gastronomi : Temel Özellikler : Örnek Menüler ve Reçeteler

Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Yayıncı Detay  ( 01 / 2015 ) ISBN 9786055216481  |  16 x 24 cm  |  Türkçe  |  368 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi
    Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi
    Mehmet Sarıışık
  • Uluslararası Seyahat İşletmeciliği
    Uluslararası Seyahat İşletmeciliği
    Burhanettin Zengin
  • Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü
    Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü
    Mehmet Sarıışık

Bu türde çok satanlar

  • %25
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Ayaküstü İzmir : Sokak ve Fırın Lezzetleri
    Ayaküstü İzmir : Sokak ve Fırın Lezzetleri
    Nejat Yentürk
  • %25
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Adab-ı Taam : Osmanlıca Adab-ı Muaşeret Kitaplarında Sofra ve Yemek
    Adab-ı Taam : Osmanlıca Adab-ı Muaşeret Kitaplarında Sofra ve ...
    Emin Nedret İşli
  • %20
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Fenni-i Tabahat : Aşçılık Bilimi 1921-1923
    Fenni-i Tabahat : Aşçılık Bilimi 1921-1923
    Mehmet Reşad
  • %26
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Mutfaktaki Yaban : Anadolu
    Mutfaktaki Yaban : Anadolu'nun Yenen Otları
    Tijen İnaltong
  • %10
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Türkiye
    Türkiye'nin En Güzel Kahvaltıları
    Mutlu Tönbekici
EN YUKARIYA GİT