pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Uluslararası Gastronomi : Temel Özellikler : Örnek Menüler ve Reçeteler

Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Yayıncı Detay  ( 01 / 2015 ) ISBN 9786055216481  |  16 x 24 cm  |  Türkçe  |  368 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi
    Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi
    Mehmet Sarıışık
  • YENİ
    %26
    indirim
    Uluslararası Seyahat İşletmeciliği
    Uluslararası Seyahat İşletmeciliği
    Burhanettin Zengin
  • YENİ
    %26
    indirim
    Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü
    Yiyecek İçecek İşletmelerinde Maliyet Kontrolü
    Mehmet Sarıışık

Bu türde çok satanlar

  • %31
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Ermeni, Musevi, Rum Evlerinde Pişen Yemekler
    Ermeni, Musevi, Rum Evlerinde Pişen Yemekler
    Gülhan Kaya
  • STOKTAN
    TESLİM
    Kuruyemiş Ansiklopedisi : Dünden Bugüne
    Kuruyemiş Ansiklopedisi : Dünden Bugüne
    RAŞİT ÇAVAŞ
  • %10
    indirim
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, ...
    Ahmet Uhri
  • %20
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Yemekle Devrialem : Küreselleşme, Kimlik, Teknoloji
    Yemekle Devrialem : Küreselleşme, Kimlik, Teknoloji
    N. Defne Karaosmanoğlu
  • %25
    indirim
    Osmanlı ve Avrupa Sofralarından Menüler
    Osmanlı ve Avrupa Sofralarından Menüler
    Sumru Toydemir
EN YUKARIYA GİT