pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Wild Fermentation : The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods

TÜKENDİ
Yayıncı Chelsea Green Publishing  ( 07 / 2003 ) ISBN 9781931498234  |  17,53x25,15x1,27 cm.  |  İngilizce  |  187 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • Art of Fermentation: An In-depth Exploration of Essential Concepts and Processes from Around the Wor
    Art of Fermentation: An In-depth Exploration of Essential ...
    Sandor Ellix Katz
  • STOKTAN
    TESLİM
    Cultured Foods for Your Kitchen : 100 Recipes Featuring the Bold Flavors of Fermentation
    Cultured Foods for Your Kitchen : 100 Recipes Featuring ...
    Leda Scheintaub

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil
    Extra Virginity : The Sublime and Scandalous World of Olive Oil ...
    Tom Mueller
  • STOKTAN
    TESLİM
    Pastry Chef
    Pastry Chef's Companion: A Comprehnsive Resource Guide for the ...
    Glenn Rinsky
  • STOKTAN
    TESLİM
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Fermenting Foods Step-by-Step
    Adam Elabd
  • %10
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, ...
    Ahmet Uhri
  • STOKTAN
    TESLİM
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
Wild Fermentation için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT