pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Wild Fermentation : The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods

Fiyatı: 25,00 $  |  89,12 TL
STOKTAN TESLİM!
  • ÜRÜNÜN BULUNDUĞU ŞUBELERİMİZ
MOTOR KURYE İLE TESLİM
Yayıncı Chelsea Green Publishing  ( 07 / 2003 ) ISBN 9781931498234  |  17,53x25,15x1,27 cm.  |  İngilizce  |  187 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • Art of Fermentation: An In-depth Exploration of Essential Concepts and Processes from Around the Wor
    Art of Fermentation: An In-depth Exploration of Essential ...
    Sandor Ellix Katz
  • STOKTAN
    TESLİM
    Cultured Foods for Your Kitchen : 100 Recipes Featuring the Bold Flavors of Fermentation
    Cultured Foods for Your Kitchen : 100 Recipes Featuring ...
    Leda Scheintaub

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Mary Berry
    Mary Berry's Baking Bible
    Mary Berry
  • Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Melceü’t-Tabbâhîn : Aşçıların Sığınağı
    Mehmed Kâmil
  • %25
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
    Jean Anthelme Brillat Savarin
  • %15
    indirim
    Ekşi Mayalı Ekmekler
    Ekşi Mayalı Ekmekler
    Hakan Doğan
  • %10
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, ...
    Ahmet Uhri
EN YUKARIYA GİT