pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Wild Fermentation : The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods

TÜKENDİ
Yayıncı Chelsea Green Publishing  ( 07 / 2003 ) ISBN 9781931498234  |  17,53x25,15x1,27 cm.  |  İngilizce  |  187 Sayfa    |  Türler Yemek Kültürü

İlgili Ürünler

  • Art of Fermentation: An In-depth Exploration of Essential Concepts and Processes from Around the Wor
    Art of Fermentation: An In-depth Exploration of Essential ...
    Sandor Ellix Katz
  • Cultured Foods for Your Kitchen : 100 Recipes Featuring the Bold Flavors of Fermentation
    Cultured Foods for Your Kitchen : 100 Recipes Featuring ...
    Leda Scheintaub

Bu türde çok satanlar

  • STOKTAN
    TESLİM
    Anatolia : Adventures in Turkish Cooking
    Anatolia : Adventures in Turkish Cooking
    Somer Sivrioglu
  • STOKTAN
    TESLİM
    Kuruyemiş Ansiklopedisi : Dünden Bugüne
    Kuruyemiş Ansiklopedisi : Dünden Bugüne
    RAŞİT ÇAVAŞ
  • %20
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Yemekle Devrialem : Küreselleşme, Kimlik, Teknoloji
    Yemekle Devrialem : Küreselleşme, Kimlik, Teknoloji
    N. Defne Karaosmanoğlu
  • %10
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
    Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, ...
    Ahmet Uhri
  • %31
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Ermeni, Musevi, Rum Evlerinde Pişen Yemekler
    Ermeni, Musevi, Rum Evlerinde Pişen Yemekler
    Gülhan Kaya
Wild Fermentation için şu an mevcudu olmayanlar
EN YUKARIYA GİT