pandora.com.tr
pandora.com.tr
Türkiye'nin En Büyük Kitabevi
Paylaş»
 

Wine Tasting: A Professional Handbook (Food Science and Technology)

Üye Girişi yapın, temin süresi ve fiyatını size bildirelim.
Üye Girişi yapın, sizi bu ürün stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim.
Temin süremiz 28 - 42 iş günü
Yayıncı Academic Press  ( 04 / 2009 ) ISBN 9780123741813  |  Ciltli  |  19,56x24,38x3,05 cm.  |  İngilizce  |  512 Sayfa    |  Türler Dünya Mutfağı

İlgili Ürünler

  • Wine Science 3E : Principles and Applications
    Wine Science 3E : Principles and Applications
    Ronald S. Jackson
  • Wine Science 4E : Principles and Applications
    Wine Science 4E : Principles and Applications
    Ronald S. Jackson

Bu türde çok satanlar

  • %26
    indirim
    STOKTAN
    TESLİM
    Aşçıbaşı : Bir Osmanlı Subayının Yemek Kitabı
    Aşçıbaşı : Bir Osmanlı Subayının Yemek Kitabı
    MAHMUD NEDIM BIN TOSUN
  • %10
    indirim
    Pasta Yapımı
    Pasta Yapımı
    Emel Başdoğan
  • STOKTAN
    TESLİM
    Tartine Bread
    Tartine Bread
    Chad Robertson
  • STOKTAN
    TESLİM
    Pana Chocolate, the Recipes : Raw, Organic, Handmade, Vegan
    Pana Chocolate, the Recipes : Raw, Organic, Handmade, Vegan
    Pana Barbounis
  • STOKTAN
    TESLİM
    Bread is Gold
    Bread is Gold
    Massimo Bottura
EN YUKARIYA GİT