Advanced Professional Pastry Chef : Advanced Baking and Pastry Techniques - Friberg, Bo

Advanced Professional Pastry Chef : Advanced Baking and Pastry Techniques

Bo Friberg

Yayınevi: John Wiley

Yayın tarihi: 07/2003

ISBN: 9780471359265

Ciltli | İngilizce | 800 Sayfa | 22,86x28,19x5,08 cm.

Tür: Dünya Mutfağı

  • Temin Süresi 28 - 42 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

Contains nearly 500 recipes, which emphasize the techniques and presentations offered in restaurants and bakeshops. This book includes topics such as decorated cakes, modernist desserts, wedding cakes and holiday favorites, sugar work, marzipan figures, and chocolate decorations.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2019 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı