%25
Bilim ve Mutfak - Scotti, Alberto Douglas

Bilim ve Mutfak

Alberto Douglas Scotti

Yayınevi: İş Bankası

Yayın tarihi: 07/2014

ISBN: 9786053321774

Türkçe | 40 Sayfa | 21 x 29 cm

Tür: Yemek  |  Popüler Bilim

  • 8,25 TL
  • 11,00 TL

 – Buz neden suyun üstünde batmadan durur? Tenceredeki yemek kaynamaya başladığında ne olur? Neden demir ısınır da, tahta ısınmaz?
– Mikrodalga fırın nasıl çalışır?
Bilim ve Mutfak bu ve benzeri sorulara cevap vermekle kalmıyor, aynı zamanda bir yemek kitabı ve küçük bir bilim rehberi niteliğinde.

16 basit yemek tarifi, anlaşılması kolay biçimde fizik, kimya, biyoloji ve geometri alanından örneklerle destekleniyor.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2020 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı