Yayınevi: Postcart Edizioni
Yayın tarihi: 01/2014
ISBN: 9788898391080
İngilizce | 144 Sayfa | 16,41x23,01x2,01 cm.
Tür: Yemek Kültürü
Temin Süresi 30 - iş günü
ÜYE GİRİŞİ YAPIN
temin süresi ve fiyatını size bildirelim
ÜYE GİRİŞİ YAPIN
stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim
"Cake" is a book of art and cooking that contains a dialogue between recipes and the works of nineteen international artists: a voyage through knowledge, containing languages that are characterized by flavors, colors, and various aromas. This book also supports and values a similar path: that of women in Nablus, who under the direction of Fatima Khaddoumi, Italian Cristina Bottigella, and Beatrice Catanzaro, gave birth to Bait al Karama Cookery School, the first international cooking school and Palestinian Slow Food Convivium in Palestine, with the aim of creating jobs for women who live in the Old City of Nablus. "Cake "wishes to support these resourceful and creative women with the hope that this voyage through cooking and the arts can help overcome barriers both visible and invisible.Manuela De Leonardis worked for photographic historical national archives, where she specialized as an archivist and historical researcher, as well as cataloging and indexing historical photographic collections. As a freelance journalist she writes for "Il Manifesto/Alias," "Exibart," "Art a part of Cult(ure)," and "Andy Magazine."
Silver Spoon : Recipes For Babies
Silver Spoon Kitchen
202,56 TL
Site Fiyatı: 202,56 TL
Ottolenghi Flavour
Yotam Ottolenghi
274,14 TL
Site Fiyatı: 274,14 TL
İstanbul’dan Anadolu’ya Rumların Yemek Kültürü
Sula Bozis
32,00 TL
Site Fiyatı: 25,60 TL
Turşu : Turşuluk Sebzelerin Yetiştiriciliği Turşu Çeşitleri ve Yöresel Tarifler
İbrahim Yokaş
30,00 TL
Site Fiyatı: 24,00 TL
Giresun İli Gastronomi Değerleri ve Gastronomi Turizmi
Hakan Akyurt
75,00 TL
Site Fiyatı: 66,75 TL
Lezzet Fetihleri : Üç Büyük Baharat Kentinin Yükselişi ve Çöküşü
Michael Krondl
45,00 TL
Site Fiyatı: 36,00 TL
A’dan Z’ye Peynir Teknolojisi : 2 Cilt Takım
Mustafa Üçüncü
300,00 TL
Site Fiyatı: 300,00 TL
Lezzetin Fizyolojisi ya da Yüce Mutfak Üzerine Düşünceler
Jean Anthelme Brillat Savarin
60,00 TL
Site Fiyatı: 48,00 TL
İstanbul Kokulu Mutfaklar 2 : Bir Masalmış Geçen Yıllar
Meri Çevik Simyonidis
40,00 TL
Site Fiyatı: 40,00 TL
Unutulmuş Tatlılar
Rita Monastero
60,00 TL
Site Fiyatı: 48,00 TL
Ferment for Good : Ancient Food for the Modern Gut: Discover the Slowest Kind of Fast Food
Sharon Flynn
172,50 TL
Site Fiyatı: 172,50 TL
Jewish Cookbook
Leah Koenig
355,37 TL
Site Fiyatı: 355,37 TL
Silver Spoon : Recipes For Babies
Silver Spoon Kitchen
202,56 TL
Site Fiyatı: 202,56 TL
Salt, Fat, Acid, Heat : The Four Elements of Good Cooking
Samin Nosrat
253,83 TL
Site Fiyatı: 253,83 TL
Wild Fermentation : The Flavor, Nutrition and Craft of Live-Culture Foods
Sandor Ellix Katz
228,45 TL
Site Fiyatı: 228,45 TL
On Food and Cooking : The Science and Lore of the Kitchen
Harold J. McGee
303,88 TL
Site Fiyatı: 303,88 TL
Chemical Story of Olive Oil : From Grove to Table
Zeynep Delen
304,50 TL
Site Fiyatı: 304,50 TL
Anadolu Mutfak Kültürünün Kökenleri : Arkeolojik, Arkeometrik, Dilsel, Tarihsel ve Etnolojik Veriler
Ahmet Uhri
30,00 TL
Site Fiyatı: 30,00 TL
Ottolenghi Flavour
Yotam Ottolenghi
274,14 TL
Site Fiyatı: 274,14 TL
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit