Yayınevi: Springer Verlag
Yayın tarihi: 07/2015
ISBN: 9783319148915
Yazar : T. Uniacke lowe Paul L. H. McSweeney James A. O'mahony
Ciltli | İngilizce | 606 Sayfa | 16,51x24,38x3,81 cm.
Tür: Kimya-Kimya Müh.
Temin Süresi iş günü
ÜYE GİRİŞİ YAPIN
stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim
This book is the most comprehensive introductory text on the chemistry and biochemistry of milk. It provides a comprehensive description of the principal constituents of milk (water, lipids, proteins, lactose, salts, vitamins, indigenous enzymes) and of the chemical aspects of cheese and fermented milks and of various dairy processing operations. It also covers heat-induced changes in milk, the use of exogenous enzymes in dairy processing, principal physical properties of milk, bioactive compounds in milk and comparison of milk of different species. This book is designed to meet the needs of senior students and dairy scientists in general.
Biyokimya I
Kolektif
Site Fiyatı: 155,00 TL
Yüzey Aktif Maddeler Kimyası ve Endüstriyel Uygulamaları
Oya Galioğlu Atıcı
Site Fiyatı: 90,00 TL
Anorganik Kimya : Temel Kavramlar
Halis Ölmez
Site Fiyatı: 218,00 TL
Akışkan Yataklar
Bekir Zühtü Uysal
Site Fiyatı: 250,00 TL
Organik Kimya : Reaksiyon Mekanizmaları
Metin Balcı
Site Fiyatı: 650,00 TL
Biyokimya II
Kolektif
Site Fiyatı: 230,00 TL
Polimer Kimyası
Mehmet Saçak
Site Fiyatı: 270,00 TL
Anorganik Kimya
Namık K. Tunalı
Site Fiyatı: 290,00 TL
Laboratuar Teknikleri
Süreyya Saltan Evrensel
Site Fiyatı: 180,00 TL
Basic Concepts of Chemistry : An Illustrated Study Guide for Students to Easily Learn Chemistry
Nasır Mustafa
Site Fiyatı: 125,80 TL
Organik Kimya : Reaksiyon Mekanizmaları
Metin Balcı
Site Fiyatı: 650,00 TL
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit