Yayınevi: Sidas Yayınları
Yayın tarihi: 11/2019
ISBN: 9786055267575
Türkçe | 708 Sayfa | 17 x 24 cm
Tür: Kimya-Kimya Müh.
Farklı ülkelerden bilim insanlarının olduğu ve 22 bölümden oluşan kitabın konu başlıkları şöyle:
Veri Analiz Teknikleri (Michael H. Tunick), Gıda Analizlerinde Mikroekstraksiyon Yöntemleri (Kathy Ridgway,Sam P.D. Lalljie ve Roger M. Smith), Gıda Analizlerinde Süperkritik Akışkan Ekstraksiyonu) Ruhan Askin, Motonobu Goto ve Mitsuru Sasaki), Gıda Analizlerinde Mikrodalga-Destekli İşlemler (Jacqueline M. R. Bélanger ve J. R. Jocelyn Paré) Gıda Analizlerinde Ultrases-Destekli Ekstraksiyon (Farid Chemat, Valérie Tomao ve Matthieu Virot), Gıda ve İçecek Analizlerinde Yüksek Performans Sıvı Kromatografisi ve Uygulamalarındaki Gelişmeler (Peter Varelis), Gıda Analizlerinde Gaz Kromatografisi (Jana Hajslova ve Tomas Cajka), Gıda Analizlerinde Preparatif Tabaka Kromatografisi (Joseph Sherma), Gıda Analizlerinde İyon Kromatografisi (William R. LaCourse), Gıda Analizlerinde Kütle Spektrometrisi ve Hibrit Cihazlar (Tomas Cajka, Jana Hajslova, and Katerina Mastovska), Gıda Renklendiricilerinin Analizi için Cihazlar (Carmen Socaciu and Horst A. Diehl) Gıda ve Tahıl Bileşiminin Yüksek Çözünürlüklü Yakın-Kızılötesi ve Nükleer Manyetik Resonans ile Analizi (Ion C. Baianu and T. You), Gıda Analizlerinde Nükleer Manyetik Rezonans Spektroskopisi (Francesco Capozzi and Mauro A. Cremonini), Gıda Analizlerinde Atomik Absorpsiyon, Atomik Emisyon ve İndüktif Olarak Eşleştirilmiş Plazma Spektroskopileri (John R. Dean and Renli Ma), Gıda Analizlerinde Otofloresans Spektroskopisi (Charlotte Møller Andersen, Jens Petter Wold, ve Søren Balling Engelsen), Gıda Analizlerinde Elektronik Burun Teknolojisi (Figen Korel ve Murat Ö. Balaban), Gıda Analizlerinde Elektroanalitik Teknikler ve Enstrümantasyon (Rubin Gulaboski ve Carlos M. Pereira), Gıda Analizlerinde Kapiler Elektroforez (Carmen García-Ruiz ve Maria Luisa Marina), Gıda Analizlerinde Jel Elektroforezi (Reiner Westermeier ve Burghardt Scheibe), Gıda Analizlerinde Multipleks Immunoassay (Chien-Sheng Chen, Antje J. Baeumner, ve Richard A. Durst), Gıda Analizlerinde Reolojik Enstrümanlar (Nesli Sozer ve Jozef L. Kokini), Gıda Analizlerinde Tarama Elektron ve İletim Elektron Mikroskopileri (José M. Aguilera ve Pedro Bouchon)
Kanserden Korunmada Gıdalar ve Beslenme
Semih Ötleş
70,00 TL
Site Fiyatı: 70,00 TL
Nar Sağlıkta Yıldız
Eren Akçiçek
33,50 TL
Site Fiyatı: 30,15 TL
Yakıt Pili Katalizörleri
Hilal Demir Kıvrak
36,00 TL
Site Fiyatı: 36,00 TL
Chemical Engineering Design 6e SI
Ray K. Sinnott
987,66 TL
Site Fiyatı: 987,66 TL
Gıda Kimyasının Temelleri
Cengiz Caner
45,00 TL
Site Fiyatı: 45,00 TL
Kimya : Cilt 2
John E. McMurry
75,00 TL
Site Fiyatı: 75,00 TL
Sirke : Kadim İksir
Eren Akçiçek
51,00 TL
Site Fiyatı: 45,90 TL
Polymer Chemistry 3E
Timothy P. Lodge
340,00 TL
Site Fiyatı: 340,00 TL
Biyokimyada Temel ve Özel Konular
Kolektif
145,00 TL
Site Fiyatı: 145,00 TL
Medisinal Kimya Kısa Bir Giriş
Mehmet Alp
30,00 TL
Site Fiyatı: 30,00 TL
Special Topics in Science Education Research
İlbilge Dökme
75,00 TL
Site Fiyatı: 75,00 TL
Organik Kimya
Graham T. W. Solomons
115,00 TL
Site Fiyatı: 115,00 TL
Gıda Kimyası
Mustafa Tayar
42,00 TL
Site Fiyatı: 42,00 TL
Taşınma Süreçleri ve Ayırma Süreci İlkeleri
Christie J. Geankoplis
65,00 TL
Site Fiyatı: 57,20 TL
Kozmetik Ürünlerin Analizi
Amparo Salvador
210,00 TL
Site Fiyatı: 210,00 TL
Kimya Mühendisliğinde Temel İlkeler ve Hesaplamalar
David M. Himmelblau
110,00 TL
Site Fiyatı: 110,00 TL
Gıda Kimyası
Arsan Bilişli
45,00 TL
Site Fiyatı: 45,00 TL
Gıda Kalite Sağlama
Tomris Altuğ Onoğur
40,00 TL
Site Fiyatı: 40,00 TL
Gübreler ve Gübreleme Tekniği
Burhan Kacar
52,00 TL
Site Fiyatı: 52,00 TL
General Chemistry 11é : Principles and Modern Applications w/Masteringchemistry with eText
Ralph H. Petrucci
315,00 TL
Site Fiyatı: 315,00 TL
Principles of Instrumental Analysis 7E
Douglas A. Skoog
252,00 TL
Site Fiyatı: 252,00 TL
Akışkanlar Mekaniği : Çözümlü Problemlerle
Salih M. Kırkgöz
100,00 TL
Site Fiyatı: 100,00 TL
Gıda Teknolojisi
Arsan Bilişli
30,00 TL
Site Fiyatı: 30,00 TL
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme
Tomris Altuğ Onoğur
30,00 TL
Site Fiyatı: 30,00 TL
Principles of Modern Chemistry 8e
David Oxtoby
392,00 TL
Site Fiyatı: 392,00 TL
Atkins' Physical Chemistry 11e
Peter Atkins
490,88 TL
Site Fiyatı: 490,88 TL
Yakıt Pili Katalizörleri
Hilal Demir Kıvrak
36,00 TL
Site Fiyatı: 36,00 TL
Process Dynamics and Control 3e ISV
Dale E. Seborg
314,59 TL
Site Fiyatı: 314,59 TL
Elements of Chemical Reaction Engineering 4e
Scott H. Fogler
245,00 TL
Site Fiyatı: 245,00 TL
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit