%20
Evde Şarap El Kitabı  - Elmas, Burak

Evde Şarap El Kitabı

Burak Elmas

Yayınevi: Remzi

Yayın tarihi: 10/2020

ISBN: 9789751419736

Türkçe | 72 Sayfa | 20 x 22 cm

Tür: İçecekler

  • 32,00 TL
  • 40,00 TL

 Şarap yapımında, üzümün seçilmesinden kullanılacak ekipmanlara, ölçü birimlerinden değer tablolarına, fermantasyonun izlenmesinden şarabın fıçıda yıllanması ve şişelenmesine kadar olan tüm süreci, açıklayıcı görsellerle bulabileceğiniz bir el kitabı.
Burak Elmas:1972’de Ankara’da doğdu. Alanı olan endüstriyel ürün tasarımcılığını kısa süre yaptıktan sonra grafik tasarıma yöneldi.
Kavaklıdere Şarapları içinetiket tasarladığı dönemde şarabı,ev şarapçılığı ve üzüm bağcılığı ile ilgilenmeye başladı. Konuyla ilgisi o günden bu güne halen sürmektedir.
• Üzümün Seçilmesi • Harmanlama
• Ezmeye Hazırlık • Şişeleme
• Fermantasyona Hazırlık • Mantarın Takılması
• Fermantasyon (İlk Aşama) • Kapsül ve Etiket
• Fermantasyon (İkinci Aşama) • Bozulmalar
• İlk Aktarma • Şarabın Korunması
• Meşe Fıçıda Saklama • Basit Tadım
• İkinci ve Üçüncü Aktarmalar • Konsantre Kitler
• Yıllandırma • Bal Şarabı
• Durultma ve Temizleme • Elma Şarabı
• Filtreleme

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2021 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı