Food, Agri-Culture and Tourism : Linking Local Gastronomy and Rural Tourism - Sidali, Katia Laura

Food, Agri-Culture and Tourism : Linking Local Gastronomy and Rural Tourism

Katia Laura Sidali

Yayınevi: Springer

Yayın tarihi: 10/2014

ISBN: 9783642422294

İngilizce | 216 Sayfa | 15,49 x 23,50 x 1,24 cm.

Tür: Ekonomi

  • Temin Süresi 49 - 63 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

This book explores ways to incorporate gastronomical heritage such as regional and organic foods into rural tourism (above all farm tourism) and development policies. It also presents new avenues of research, including sensory and online marketing.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2020 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı