Yayınevi: Academic Press
Yayın tarihi: 08/2013
ISBN: 9780124159235
Ciltli | İngilizce | 720 Sayfa | Büyük boy | 18,8x23,62x4,06 cm.
Tür: Kimya-Kimya Müh. | Yemek
Temin Süresi 30 - 42 iş günü
ÜYE GİRİŞİ YAPIN
temin süresi ve fiyatını size bildirelim
ÜYE GİRİŞİ YAPIN
stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim
The last thirty years have seen the establishment of Food Engineering both as an academic discipline and as a profession. Combining scientific depth with practical usefulness, this book serves as a tool for graduate students as well as practicing food engineers, technologists and researchers looking for the latest information on transformation and preservation processes as well as process control and plant hygiene topics.
*Strong emphasis on the relationship between engineering and product quality/safety
*Links theory and practice
*Considers topics in light of factors such as cost and environmental issues
Food Process Engineering and Technology (Food Science and Technology)
Zeki Berk
Yakıt Pili Katalizörleri
Hilal Demir Kıvrak
36,00 TL
Site Fiyatı: 36,00 TL
Chemical Engineering Design 6e SI
Ray K. Sinnott
1005,76 TL
Site Fiyatı: 1005,76 TL
Gıda Kimyasının Temelleri
Cengiz Caner
45,00 TL
Site Fiyatı: 45,00 TL
Enstrümental Gıda Analizleri El Kitabı
Semih Ötleş
70,00 TL
Site Fiyatı: 70,00 TL
Kimya : Cilt 2
John E. McMurry
75,00 TL
Site Fiyatı: 75,00 TL
Polymer Chemistry 3E
Timothy P. Lodge
328,00 TL
Site Fiyatı: 328,00 TL
Biyokimyada Temel ve Özel Konular
Kolektif
145,00 TL
Site Fiyatı: 145,00 TL
Medisinal Kimya Kısa Bir Giriş
Mehmet Alp
30,00 TL
Site Fiyatı: 30,00 TL
Special Topics in Science Education Research
İlbilge Dökme
75,00 TL
Site Fiyatı: 75,00 TL
Organik Kimya
Graham T. W. Solomons
115,00 TL
Site Fiyatı: 86,25 TL
Properties Of Materials
Mary Anne White
204,88 TL
Site Fiyatı: 204,88 TL
Essentials of Computational Chemistry : Theories and Models 2e
Christopher J. Cramer
330,00 TL
Site Fiyatı: 330,00 TL
Textbook of Biochemistry with Clinical Correlations 7E
Thomas M. Devlin
310,00 TL
Site Fiyatı: 310,00 TL
Separation Process Principles 3E: Chemical and Biochemical Operations
J. D. Seader
357,60 TL
Site Fiyatı: 357,60 TL
Principles of Modern Chemistry 8e
David Oxtoby
392,00 TL
Site Fiyatı: 392,00 TL
Inorganic Chemistry 5e
CATHERINE E. HOUSECROFT
250,00 TL
Site Fiyatı: 250,00 TL
Process Dynamics and Control 3e ISV
Dale E. Seborg
320,35 TL
Site Fiyatı: 320,35 TL
Transport Phenomena 2E Revised WSE
R. BYRON BIRD
452,00 TL
Site Fiyatı: 452,00 TL
Taşınma Süreçleri ve Ayırma Süreci İlkeleri
Christie J. Geankoplis
65,00 TL
Site Fiyatı: 57,20 TL
Gıda Teknolojisi
Arsan Bilişli
30,00 TL
Site Fiyatı: 30,00 TL
Gıda Kimyası
Arsan Bilişli
45,00 TL
Site Fiyatı: 45,00 TL
Gıda Kalite Sağlama
Tomris Altuğ Onoğur
40,00 TL
Site Fiyatı: 40,00 TL
Atkins' Physical Chemistry 11e
Peter Atkins
489,92 TL
Site Fiyatı: 489,92 TL
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme
Tomris Altuğ Onoğur
30,00 TL
Site Fiyatı: 30,00 TL
Enstrümental Gıda Analizleri El Kitabı
Semih Ötleş
70,00 TL
Site Fiyatı: 70,00 TL
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit