Fundamentals of Cheese Science - Fox, Patrick F.

Fundamentals of Cheese Science

Patrick F. Fox

Yayınevi: Springer Verlag

Yayın tarihi: 10/2016

ISBN: 9781489976796

Ciltli | İngilizce | 816 Sayfa | 16x23,62x4,83 cm.

Tür: Yemek  |  Dünya Mutfağı

  • Temin Süresi 45 - 63 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2021 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı