Gastronomi ve Yiyecek Tarihi - Akbaba, Atilla

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

Atilla Akbaba

Yayınevi: Detay

Yayın tarihi: 04/2018

ISBN: 9786052323670

Yazar : Neslihan Çetinkaya

Türkçe | 608 Sayfa | 16 x 24 cm

Tür: Yemek Kültürü

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi adıyla sizlere sunulan bu kitap dört ana bölümden ve 35 başlıktan oluşmaktadır. Gastronomi biliminde yer alan tüm konuların işlendiği bir kitap olduğu için mevcut bilgi birikimini destekleyici önemli bir başyapıt olacağı düşünülmektedir.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2022 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı