%16
Gerçek Probiyotik Beslenme : Fermantasyonla Şifalı Gıdalar - Kuşçu, İpek

Gerçek Probiyotik Beslenme : Fermantasyonla Şifalı Gıdalar

İpek Kuşçu

Yayınevi: Doğan Kitap

Yayın tarihi: 09/2017

ISBN: 9786050946055

Türkçe | 200 Sayfa | 13,6 x 21 cm

Tür: Tıp-Sağlık  |  Beslenme-Diyet

  • 22,47 TL
  • 26,75 TL

Gıdanın şifalı dönüşümü
Bağırsak ikinci beynimiz!
Sindirim sistemimiz ne kadar iyi çalışıyorsa o kadar sağlıklı, hatta o kadar mutluyuz aslında.
Sağlıksız gıdalar, beslenme hataları, stres ve çevresel faktörler gibi pek çok etken sindirim sistemimizi zayıf düşürüp hastalıklara davetiye çıkarıyor. Peki ne yapmalıyız? Sindirimi iyileştirmenin ve bağışıklığı güçlendirmenin yolu probiyotik gıdalardan geçiyor…  Ama probiyotik gıdalar için market raflarına koşmanıza gerek yok. En kolay ve en sağlıklı yöntem yediklerinizi mayalandırarak gerçek probiyotik gıdalara dönüştürmek! Hem de kendi mutfağınızda.  Sebzelerden meyvelere, bakliyattan kuruyemişlere fermente süper gıdalar…
Mevsimine göre hem sağlıklı hem lezzetli sindirim dostu turşular… İpek Kuşçu Gerçek Probiyotik Beslenme’de, Anadolu’da binlerce yıldır uygulanan geleneksel yöntemi yeniden canlandırıyor ve kahvaltıdan atıştırmalıklara kadar pek çok tarifle sofralarınızı şifalandırıyor.
  Yazar Hakkında:
İpek Kuşcu Ankara’da doğdu. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölünü bitirdi. Çocukluğundan beri süren mutfak aşkı
onun asıl mesleği oldu. 2006 yılından itibaren “gercek gıdalar ve kaybolan tatlar” üzerine araştırmacı yazar olarak çeşitli yayın gruplarında (Meraklı Minik, Sofra, Bebeğim ve Biz, Hürriyet Aile) yazıları ve tarifleriyle yer aldı. Cocukları gercek gıdayla tanıştırma ve uygulamalı öğretme çabasıyla özel bir anaokulu bünyesinde iki yılı aşkın süreyle “gercek gıda”eğitimleri verdi. Aynı zamanda İstanbul İnformel Eğitim bünyesinde anne babalar ve çocuklarıyla gerçekleştirdiği “Mutfak Atölye” çalışmalarını yürüttü. Her ikisi de Slow Food İstanbul bünyesinde gerçekleştirilen “Fikir Sahibi Çocuklar” ile “Anne Bak! Lüfer!” atölyelerini yaptı.
Borusan Holding-Studio-X İstanbul’da “İstanbul Lezzet Haritası” ve YGA Liderlik Okulu’nda (Young Guru Academy) “Gerçek Gıda” atölye çalışmalarını gercekleştirdi. Abur Cubura En Güzel Alternatifler kitabının yazarı olan Kuşcu, halen fermente gıdaların uygulamaları konulu atölye çalışmalarını sürdürrmektedir.
İnstagram: @ipekkuscu

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2019 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı