Yayınevi: Phaidon
Yayın tarihi: 09/2010
ISBN: 9780714859026
Ciltli | İngilizce | 960 Sayfa | 19,41x28,19x6,2 cm.
Tür: Dünya Mutfağı
Bu üründe
KARGO ÜCRETSİZ
A comprehensive guide to Indian cooking, with over 1,000 recipes covering the various aspects of India's rich and colourful culinary heritage. It includes the chapters on breads, pickles, spice pastes and chutneys that contain a wide variety of recipes, such as bagarkhani roti and tamatar ka achar (tomato and mustard-seed pickle).
Bayrut : The Cookbook
Hisham Assaad
Site Fiyatı: 531,36 TL
Portugal : The Cookbook
Leandro Carreira
Site Fiyatı: 816,46 TL
Vegan at Home : Recipes for a Modern Plant-Based Lifestyle
Solla Eiríksdottir
Site Fiyatı: 509,91 TL
Wellness Principles : Cooking for a Healthy Life
Gary Deng
Site Fiyatı: 612,09 TL
Fitwaffle's Baking It Easy
Eloise Head
Site Fiyatı: 408,74 TL
Bake with Jack
Jack Sturgess
Site Fiyatı: 449,62 TL
Veg Box
David Flynn
Site Fiyatı: 326,99 TL
Patisserie : Pastacının El Kitabı
Christophe Felder
Site Fiyatı: 360,00 TL
Patisserie : Pastacının El Kitabı : Ciltli
Christophe Felder
Site Fiyatı: 440,00 TL
Şimdi Yemek Zamanı : Hızlı Hayatlara Pratik ve Lezzetli Tarifler
Nadiya Hussain
Site Fiyatı: 116,00 TL
Aşçıbaşı : Bir Osmanlı Subayının Yemek Kitabı
Mahmud Nedim Bin Tosun
Site Fiyatı: 44,00 TL
Mastering the Art of French Cooking Vol.2
Julia Child
Site Fiyatı: 212,38 TL
Whole Fish Cookbook : New Ways to Cook, Eat and Think
Josh Niland
Site Fiyatı: 531,36 TL
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit