Kriz Mutfağı - Kara, Gülhan

Kriz Mutfağı

Gülhan Kara

Yayınevi: Alfa

Yayın tarihi: 02/2009

ISBN: 9786051060668

Türkçe | 141 Sayfa |

Tür: Türk Mutfağı

Evde yemek yemenin masrafı dışarıya göre az olur ve çok daha bereketlidir. Dışarıda yenilen bir tabak yemek fiyatına bir paket makarna ve bir kilo sebze ya da yarım kilo kıyma alınabilir ve sadece bir tabak yemek değil, 4 tabak yemek yapılır. Kriz döneminde yemek masrafınızı indirerek kâr etmenin ipuçlarını, ekonomik yemek tarifleri eşliğinde Kriz Mutfağı'nda bulacaksınız.

-Mutfak bütçesi nasıl yapılır?
-Alışveriş listesi nedir, nasıl yapılır?
-Alışverişe çıkmadan önce nelere dikkat edilmelidir?
-Pazardan ekonomik alışveriş nasıl yapılır?
-Süpermarketlerden ekonomik alışveriş nasıl yapılır?
-Kuru erzaklar, taze sebzeler, meyveler, süt ve süt ürünlerini nasıl saklayabiliriz?
-Bayatlamak üzere olan yiyeceklerden nasıl yararlanılır? gibi çok önemli soruların da ayrıntılı cevaplarıyla bu kitap size mutfaktaki krizi hissettirmeyecek. Tanıtım Yazısı'ndan

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2019 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı