Yayınevi: Lewis
ISBN: 9781482231953
Yazar : KHMELINSKII, IGOR VIEIRA, MARGARIDA CRUZ
Ciltli | İngilizce |
Tür: Biyoloji-Genetik
Temin Süresi 30 - 50 iş günü
ÜYE GİRİŞİ YAPIN
temin süresi ve fiyatını size bildirelim
ÜYE GİRİŞİ YAPIN
stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim
This book reviews methods of analysis and detection in the area of food science and technology. Each chapter deals with determination/quantification analyses of quality parameters in food, covering topics such as lipids, color, texture, and rheological properties in different food products. The book focuses on the most common methods of analysis, presenting methodologies for specific work conditions. It provides a reference for food engineers and researchers working in the area of food science and technology as well as undergraduate and postgraduate students.
Essential Cell Biology 5e
Bruce Alberts
Site Fiyatı: 740,00 TL
Probiyotik Yüzyılı
Mustafa Akçelik
Site Fiyatı: 100,00 TL
Güncel Tıbbi Biyoloji ve Genetik Çalışmaları
H. Ümit Lüleyap
Site Fiyatı: 50,00 TL
Temel Biyokimya
Naci Ömer Alayunt
Site Fiyatı: 75,00 TL
Paleolimnoloji : Biyolojik İndikatörler ve Anadolu’da Uygulamaları
Ceran Şekeryapan
Site Fiyatı: 24,00 TL
Peynir Teknolojisi
Hayri Coşkun
Site Fiyatı: 60,00 TL
Gıda Mikrobiyolojisi
Adnan Ünlütürk
Site Fiyatı: 100,00 TL
Sivrisinek : Ölümcül Bir Yırtıcının İnsanlık Tarihi
Timothy C. Winegard
Site Fiyatı: 100,00 TL
Tıbbi Biyoloji ve Genetik
Abdullah Ekmekçi
Site Fiyatı: 105,00 TL
Yaşam Boyu Gelişimin Keşfi
Robert S. Feldman
Site Fiyatı: 124,00 TL
Bitki Fizyolojisi
Hasan Çetin Özen
Site Fiyatı: 59,00 TL
Gıda Mikrobiyolojisi
Özlem Turgay
Site Fiyatı: 70,00 TL
Essential Cell Biology 5e
Bruce Alberts
Site Fiyatı: 740,00 TL
Gıda Mikrobiyolojisi
Adnan Ünlütürk
Site Fiyatı: 100,00 TL
Brock Biology of Microorganisms 15é
Michael T. Madigan
Site Fiyatı: 360,00 TL
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit