Mouthfeel : How Texture Makes Taste  - Mouritsen, Ole

Mouthfeel : How Texture Makes Taste

Ole Mouritsen

Yayınevi: Columbia University Press

Yayın tarihi: 03/2018

ISBN: 9780231180771

Yazar : Klavs Styrbæk Mariela Johansen

İngilizce | 376 Sayfa | 17,81x25,4x1,5 cm.

Tür: Dünya Mutfağı

  • Temin Süresi 28 - 42 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk investigate the multiple ways in which food texture influences taste. Combining scientific analysis with creative intuition and a sophisticated knowledge of food preparation, they write a one-of-a-kind book for food lovers and food science scholars.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı