%10
Nitelikli Kahve : Tarihçesi, İşlenmesi, Kavrulması, Demleme Yöntemleri - Asilsoy, Uğur

Nitelikli Kahve : Tarihçesi, İşlenmesi, Kavrulması, Demleme Yöntemleri

Uğur Asilsoy

Yayınevi: Aya

Yayın tarihi: 02/2021

ISBN: 9786059624503

Türkçe | 112 Sayfa | 13,5 x 19,50 cm

Tür: İçecekler

  • 27,00 TL
  • 30,00 TL

Profesyonel Baristalar ve Ev Baristaları için 

Kahve Hakkında Bilinmeyenler

Kahve sanılanın aksine uçsuz bucaksız ve devamlı ilerleyen bir üründür. Topraktan başlayan hikayesi kahvenin kimyası ile birleşir ve müthiş bir kültür olarak demlenir.

Bu büyük kültürü evde yaşatabilir veya profesyonel olarak ilerletebilirsiniz.

Türkiye’de hem profesyonel baristaların hem de ev baristalarının yeterli kaynak bulamaması ve kahve demleme kültürünün usta çırak ilişkisi içinde yürümesi nedeniyle doğru bilinen pek çok yanlış oluşmuştur. Bu kitap kahveyi daha doğru anlamak ve keyifli hale getirmek için yazılmıştır.

Bu kitabı keyifle okuduğunuzda kahve demlerken neyi neden yaptığınızı anlayacak ve dolayısıyla kendinizi geliştirme imkanını daha rahat yakalayacaksınız.

 

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2021 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı