Yayınevi: Sidas Yayınları
Yayın tarihi: 12/2013
ISBN: 9786055267094
Yazar : Bayram Ürkek
Türkçe | 111 Sayfa | 15 x 21 cm
Tür: Endüstri
Organik süt ve özellikleri, süt ve tarımın genel durumu, organik süt üretiminde kalite yönetim sistemlerinin uygulanabilirliği ve süt ile ilgili yapılan bilimsel çalışmaların yer aldığı en temel noktaların ele alındığı bir kitap.
Schaum's Outline of Strength of Materials 6e
William A. Nash
Site Fiyatı: 413,77 TL
Gıda Endüstrisi Makineleri
İlbilge Saldamlı
Site Fiyatı: 90,00 TL
Endüstri 4.0 ve Dijital Ekonomi : Dünya ve Türkiye Ekonomisi İçin Fırsatlar Etkiler ve Tehditler
Esra Kabaklarlı
Site Fiyatı: 28,00 TL
Analysing Design Thinking : Studies of Cross-Cultural Co-Creation
Bo T. Christensen
Site Fiyatı: 983,58 TL
Endüstri 4.0 : Dördüncü Sanayi Devrimi : İle Çalışma Yaşamının Geleceği
Barış Öztuna
Site Fiyatı: 28,25 TL
Endüstri ve Örgüt Psikolojisi ve İlişkili Alanlarda Kullanılan Ölçekler : Başvuru Kitabı
Nursel Telman
Site Fiyatı: 83,00 TL
Makine Tasarımı Temel İlkeler
Tezcan Şekercioğlu
Site Fiyatı: 170,00 TL
Introduction to Operations Research 11e
Frederick S. Hillier
Site Fiyatı: 935,48 TL
Aile İşletmelerinde Dijital Pazarlama Süreçleri
Osman Yılmaz
Site Fiyatı: 88,00 TL
Endüstri 4.0’dan Toplum 5.0’a : Dijitalleşmenin Gücü
Salih Zeki İmamoğlu
Site Fiyatı: 88,00 TL
Introduction to Operations Research 11e
Frederick S. Hillier
Site Fiyatı: 935,48 TL
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit
3 Taksit