Principles of Food Sanitation - Marriott, Norman G.

Principles of Food Sanitation

Norman G. Marriott

Yayınevi: Springer

Yayın tarihi: 02/2006

ISBN: 9780387250250

Ciltli | İngilizce | 413 Sayfa | 18,03x25,65x3,05 cm.

Tür: Kimya-Kimya Müh.

  • Temin Süresi 49 - 63 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

Offers sanitation information needed to ensure hygienic practices and safe food for food industry personnel as well as students. This textbook addresses the principles related to contamination, cleaning compounds, sanitizers, cleaning equipment. It presents specific directions for applying these concepts to attain hygienic conditions.

Principles of Food Sanitation için şu an mevcudu olmayanlar

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2020 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı