%10
Soslar : Acı ve Tatlı Soslar - Düzgün, Banu

Soslar : Acı ve Tatlı Soslar

Banu Düzgün

Yayınevi: Yason

Yayın tarihi: 04/2015

ISBN: 9786059869652

Türkçe | 256 Sayfa | 13,5 x 21 cm

  • 8,01 TL
  • 8,90 TL

Hellimin Patlıcan Aşkı Malzemeler; 

2 adet kemer patlıcan 200 gram hellim peyniri Yarım bağ roka 8 adet çeri domates Nar ekşisi Kuru fesleğen 1 çay bardağı zeytin yağı Hadi başlayalım; Patlıcanlarımızı bir cm kalınlığında tekerlek şeklinde kesiyoruz. Acı suyunu çıkarmak için yarım saat kadar tuzlu suda bekletiyoruz. Teflon tavamızda sıvı yağımızı kızdırıp patlıcan^ larımızı kızartıyoruz. Dilimlediğimiz hellim peynirlerini ise yağsız bir tavada yakmadan önlü arkalı kızartıyoruz. Sonra bir dilim patlıcan bir dilim hellim peyniri olmak üzere aralara fesleğen ve nar ekşisi gezdirelim. Bir servis tabağına alıp -oka ve çeri domatesleri' mizle süslüyoruz. Afiyet Olsun

(Tanıtım Bülteninden)

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2019 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı