%26
Türk Mutfağında Keçiboynuzundan Üretilen Gıdalar - Kahyaoğlu, Ali Can

Türk Mutfağında Keçiboynuzundan Üretilen Gıdalar

Ali Can Kahyaoğlu

Yayınevi: Gece Kitaplığı

Yayın tarihi: 06/2021

ISBN: 9786257793841

Türkçe | 110 Sayfa | 16 x 24 cm

Tür: Türk Mutfağı

  • 61,42 TL
  • 83,00 TL

 Lezzet Yolculuğuna Hoş geldiniz.

Keçiboynuzu (carob tree) ağacının tarihinden yola çıkarak üretimine, dünyadaki konumuna, sevkiyat ve analiz işlemlerine, ağaç hakkındaki rivayetlere kadar her şey bu kitapta siz değerli okuyucular ile buluşuyor.

Alİ Can Kahyaoğlu

 

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2021 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı