Ulusal Gastronomi ve Türk Mutfağı : Tarihçe Hammadde Ritüeller Özgün Yemekler ve Reçeteler - Sarıışık, Mehmet

Ulusal Gastronomi ve Türk Mutfağı : Tarihçe Hammadde Ritüeller Özgün Yemekler ve Reçeteler

Mehmet Sarıışık

Yayınevi: Detay

Yayın tarihi: 02/2019

ISBN: 9786052540848

Yazar : Gülçin Özbay

Türkçe | 656 Sayfa | 16 x 24 cm

Tür: Yemek Kültürü

 Belirtmek gerekir ki bu eser bir yemek kitabı veya yemek reçetesi konseptinde hazırlanmamıştır. Örnek olarak verilen reçeteler ilgili kentlerin özgün yemeklerinin içerikleri ve hazırlanışları hakkında okuyuculara bir fikir verebilmesi açısından sunulmuştur. Farklı kaynaklarda farklı açıklamalarla ve porsiyonlarla geçen reçeteler, belirli bir standart sağlamak adına özellikle dört kişi üzerinden hesaplanmaya çalışılmış ve oranlar bilimsel rakamlar üzerinden güncellenmiştir.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

©1996-2019 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı