Aegean Flavours : A Culinary Celebration of Turkish Cuisine from Hot Smoked Lamb to Baked Figs - Tiryakioğlu, Didem Şenol

Aegean Flavours : A Culinary Celebration of Turkish Cuisine from Hot Smoked Lamb to Baked Figs

Didem Şenol Tiryakioğlu

Yayınevi: Jacqui Small

Yayın tarihi: 05/2014

ISBN: 9781909342484

Ciltli | İngilizce | 280 Sayfa | Büyük boy  |  21,21x28,19x3,61 cm.

Tür: Türk Mutfağı

  • Temin Süresi 65 - 45 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

Having incorporated the unique flavours of Turkey's Aegean region into her culinary repertoire, Didem Senol shows her love for the markets and produce of the region in this gastronomic journey. Part travelogue, part guide to the best local markets, Aegean Flavours is above all a recipe book filled with hard information and inspiring ideas that will allow you to create and savour a wide variety of dishes. Lovingly presented, attractively illustrated and complete with a helpful glossary of Turkish culinary terms and ingredients, this book is an immersion into the flavours of the Aegean.

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı