%28
Denizlerimizde Amatör Balıkçılıkla İlgili Her Şey : Ve En Lezzetli Balık Yemekleri - Temel, Doğan

Denizlerimizde Amatör Balıkçılıkla İlgili Her Şey : Ve En Lezzetli Balık Yemekleri

Doğan Temel

Yayınevi: Kırmızı Kedi

Yayın tarihi: 08/2015

ISBN: 9786059799072

Türkçe | 324 Sayfa | 16, x 22,5 cm

Tür: Özel İlgiler - Hobi

  • 32,40 TL
  • 45,00 TL

 

• Hangi balıklar, hangi mevsimde, nerelerde avlanabilir?

• Kolayca kullanabilecek olta takımları ve hazırlanışları

• Doğal ve suni yemler, olta iğnelerine takılış şekilleri

• Küçük balıkçı teknelerinin kullanımıyla ilgili önemli noktalar

• Güneş, bulutlar ve sis ne söyler?

• Balık avında karşılaşılabilecek sağlık sorunları ve ilkyardım

• En lezzetli ve en zehirli balıklar

• Balıkların tazeliği nasıl korunur, nasıl lezzet verilir?

• Tüm balıklar için pişirme yöntemleri ve balık sosları

E. Korg. Doğan Temel, uzun yıllar amatör heyecan ve profesyonel disiplinle uğraştığı balık avcılığının püf noktalarını anlatıyor. Misinaların renklerinden zokalara, izbarço bağından fırtına takvimine, fileto çıkarmaktan kendi denizlerimizde bulunan balıklara kadar, amatör deniz balıkçılığının her ayrıntısı yer alıyor elinizdeki kitapta. Doğan Temel, yalnızca balık türlerini ve yemek çeşitlerini değil, Akdeniz’i, Karadeniz’i, Ege’yi, Marmara’yı da hiç bilmediğiniz özellikleriyle tanıtıyor.

Hamsinin, kefalin, mercanın, lüferin yanında eşkina, balonbalığı, lambuka ile de tanışmak isteyenler için...

Motor Kurye ile Teslim
Bu Ürünün Bulunduğu Şubelerimiz:
  • pandora.com.tr

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı