Dining Room and Banquet Management - Strianese, Anthony

Dining Room and Banquet Management

Anthony Strianese

Yayınevi: Delmar

Yayın tarihi: 08/2007

ISBN: 9781418053697

Yazar : Pamela Strianese

İngilizce | 416 Sayfa | Büyük boy  |  20,32x23,37x1,78 cm.

Tür: İş Yönetimi

  • Temin Süresi 28 - 42 iş günü

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    temin süresi ve fiyatını size bildirelim

  • ÜYE GİRİŞİ YAPIN

    stoklarımıza girdiğinde bilgilendirelim

Dining Room and Banquet Management Provides introductory course in a hospitality management program that covers dining room and banquet management. This text includes the history of dining room and banquet service, the proper techniques of service, sanitation requirements, and important merchandising concepts. 

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı