Et Muayenesi - Tayar, Mustafa

Et Muayenesi

Mustafa Tayar

Yayınevi: Dora

Yayın tarihi: 03/2013

ISBN: 9786054485758

Yazar : Artun Yıbar

Türkçe | 348 Sayfa | 16,50 x 23,50 cm

Tür: Genel Referans  |  Endüstri

Türkiye Et Endüstrisi : Türkiye'de Kırmızı Et Sanayi, Mezbaha Çeşitleri, Nakil Sırasında Hayvan Refahı, Et ve Et Ürünleri Atıkları, Çevre Kirliliği ve Mezbahalar
- Et Muayenesi: Et Muayenesinin Tarihçesi, Amaçları, Etlere El Koyma, Kesim İşlemleri, Yüzüm, Gövde Etler İle İlgili Tanımlar
- Sığırlarda Sistematik Et Muayenesi: Organ Muayenesi, Hemal Lenf Düğümü, Etlerin Damgalanması, Dondurulmuş ve Soğutulmuş Etlerin Muayenesi
- Et Muayenesi Yönünden Önemli Fizyolojik ve Patolojik Değişiklikler: Ateş, Septisemi, Toksemi, Piyemi, Pigmentasyon, Melanoz, Nekroz, Gangren, Anemi, Üremi, Tümörler
- Et Muayenesi Yönünden Önemli Hastalıklar : Zoonoz, Tüberküloz, Tularemi, Yanıkara, Şap, Salmonelloz
- Et Muayenesi Yönünden Önemli Paraziter Hastalıklar
- Kanatlı Hijyeni ve Et Muayenesi: Kesim İşlemleri, Asım İşlemi, Dondurma, Soğuk ve Donmuş Muhafaza
- Et Muayenesi Yönünden Önemli Kanatlı Hastalıkları
- En Endüstrisinde Kalite Yönetimi
- Et Endüstrisinde Temizlik ve Dezenfeksiyon

İlgili Ürünler

Bu Türde Çok Satanlar

Kredi Kartına Taksit İmkanı
  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 3 Taksit

  • 6 Taksit

©1996-2018 Pandora Yayın ve Kitap Hizmetleri A.Ş.

Mersis No: 0721-0430-4310-0015

Tasarım : Logo Site Tasarımı